Adverteren of samenwerken met Stijlvol Mama blog

Adverteren of samenwerken met Stijlvol mama blog

www.stijlvolstyling.com SusanneAllereerst; Welkom op mijn mama, lifestyle & travel blog; Stijlvol Mama blog. Leuk dat u geïnteresseerd bent in een mogelijke samenwerking! Mijn naam is Susanne(1985). ‘Work at home mom’, getrouwd en moeder van een dochtertje (peuter). Ik ben zelfstandig ondernemer en mijn bedrijf SBZ Interiuer Design mocht zich op interieuradvies, styling en bloggen. In Nederland heb ik vooral in kort tijd veel naamsbekendheid opgebouwd vanwege mijn woonblog Stijlvol Styling, welke ik in oktober 2013 ben gestart en sinds zomer 2014 is Stijlvol Mama blog daar bij gekomen als tweede lifestyle blog.

Op Stijlvol mama blog, blog ik dagelijks ik met plezier over mama & ondernemer zijn, mama (to) be & kids onderwerpen die mij interesseren. Ook vind je hier lifestyle nieuws, product reviews, er-op-uit tips met kids & tips en leuke weetjes over vakantiereizen binnen Europa geschikt voor het gezinnen. Vooral over autovakanties en stedentrips. Reizen met kinderen heeft in het bijzonder mijn interesse omdat ik voor mijn omscholing, 6 jaar lang met plezier in het toerisme op een reisbureau heb gewerkt (tot de economische crisis toesloeg). In deze blog lees je meer over mijn eigen reiservaring.

Persinformatie:

Voor mijn blog vind ik het leuk als je mij op de hoogte wilt houden van blogger/pers events.
Vrijblijvende uitnodigingen en (pers) informatie ontvang ik graag per email. Persberichten zijn mits gerelateerd aan mijn niche en zonder verplichtingen zijn ook van harte welkom op mailadres: mamablog [apenstaartje] stijlvolstyling.com

Adverteren & samenwerkingen:

Voor vragen over samenwerkingen en de actuele advertentie tarieven kunt u mij contacten per email.

Enkele mogelijkheden op gebied van samenwerkingen:

  • Product review
  • Advertorial
  • ‘Dubbele’ advertorial (zowel op Stijlvol Styling – Woonblog als op Stijlvol Mama blog)
   Dit is alleen van mogelijk als het onderwerp past bij beide niches. 
  • Langdurige samenwerkingen bijvoorbeeld bij campagnes.
  • Win-acties/ kortingscodes (mits samen met een advertorial of product review).
  • Persreizen bijvoorkeur geschikt voor het gezin.
  • Persdag of review uitstapje naar een bezienswaardigheid (geschikt voor gezinnen).
Contactgegevens:

Contact opnemen kan via het onderstaande contactformulier of via mailadres: mamablog [apenstaartje] stijlvolstyling.com
Contactpersoon: Susanne Zum Vörde
Wij zijn gevestigd in Uithoorn (Noord-Holland, nabij Amstelveen).

Stijlvol Mama blog valt onder bedrijfsonderdeel Stijlvol Styling welke staat ingeschreven bij de KvK Amsterdam en beschikt over een BTW-nummer.  

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht (verplicht)

No Comments Yet.

What do you think?