Over Stijlvol Mama blog

Welkom op Stijlvol Mama blog!

Live, work, create… leave sparkles wherever you go.

Stijlvolmamabog.nl - door creatief onderneemster Susanne van StijlvolStyling.comHi! Mijn naam is Susanne(’85).
Getrouwd met Bert, mama van een dochtertje van 4, wonend in de randstad Amsterdam, fulltime zelfstandig ondernemer als binnenhuisontwerper/ interieur stylist  en professioneel blogger.

Een pittige combinatie maar wat mij betreft de ook ideale combinatie; mijn eigen tijd in kunnen delen en er dus ook voldoende voor mijn gezin te kunnen zijn.

Op Stijlvol Mama blog deel ik mijn passie voor ondernemen, mijn belevenissen, reviews over producten voor mama en kind, de nieuwste trends en lifestyle nieuwtjes die mij interesseren waarbij de focus vooral ligt op ondernemen, carrière, gezin, vrije tijd en goed voor jezelf zorgen.

Voordat ik het roer besloot om te gooien qua carrière, heb ik door mijn passie voor reizen (in het bijzonder autovakanties Europa en stedentrips), eerst toerisme gestudeerd en daarna jarenlang met plezier als manager in de toeristische sector op een reisbureau gewerkt. Tot de economische crisis toeslag en deze baan helaas niet meer was waar ik ooit voor gestudeerd dacht te hebben.

Daarom besloot ik uiteindelijk om van mijn andere grote passie ‘interieurontwerpen en styling’ mijn werk te gaan maken als zelfstandig ondernemer. Ik weet nog goed dat alleen al het idee mij al nerveus maakten. Zo’n spannende carrière switch was het! Ik starten deze carrière switch met een studie binnenhuisarchitectuur en volgden ik allerlei aanvullende cursussen en workshops. Daarnaast deed ik een hele hoop ervaring en kennis op door mijn woonblog StijlvolStyling.com, waarmee ik eind 2013 ben gestart en de bakermat is van mijn bedrijf.

Inmiddels heb ik sinds 2014 een eigen bedrijf in interieurontwerp & styling; SBZ Interieur Design. Toch is ook een belangrijk onderdeel van mijn bedrijf is bloggen geworden, dit is zo gegroeid. Je zou kunnen stellen dat vanuit het bloggen mijn bedrijf ontstond. Dit maakt het bloggen er niet minder leuk op, in tegendeel zelfs! Naast Stijlvol Mama, blog ik nog steeds dagelijks op mijn professionele woonblog Stijlvol Styling. Op Stijlvol Styling wil ik mensen inspireren met de leukste woonideeën, tips voor het inrichten van huis en tuin, de laatste woontrends en woonnieuws. Op deze blog kun je trouwens ook terecht voor heel veel babykamer en kinderkamer inspiratie en handige tips.

Ik blog dagelijks met dankbaar succes want Stijlvol Mama blog en Stijlvol Styling groeien iedere dag meer en meer in unieke en vaste bezoekers aantallen. Wat mij betreft het grootste compliment is wat ik als blogger kan krijgen en waarvoor ik jullie als lezers en volgers natuurlijk wil bedanken!

No Comments Yet.

What do you think?