[mc4wp_form id="5389"]

Kids | Nailmatic = hippe nagellak voor kinderen

By Posted on 2 m read


nailmatic-website-collage

Kids | Nailmatic = hippe nagellak voor kids.
Hoe klein je dochter (of zoon) ook is vaak vinden ze nagels lekken en de nagellak zelf een facinerend iets. Ik zie mijn dochter nog toen ze amper 1 jaar oud was bewonderd naar mijn roze gelakte teennagels kijken, niet één keer maar dagelijks riep ze meer maals  als wijzend ‘ooo wauw’! Nagellak voor volwassene is absoluut niet geschikt voor kinderen vanwege de schadelijke stoffen, laat staan voor de kleine dreumes die veelvuldig zijn handen in zijn/ haar mond stopt. Nailmatic vond dat daar iets aan gedaan moest worden en timmert sinds 2011 aan de weg met een fasionable nagellak, niet alleen voor volwassene maar sinds kort ook voor kids. Een nagellakje welke veilig is voor de allerkleinste dames en heren die graag een kleurtje op hun nagels willen. Het hippe Franse merk Nailmatic heeft een kleurenlijn welke hip en trendy is, en wel tot het doosje aan toe.
Review
Nailmatic kindernagellakWeet je wat nu zo fijn is; De lak was je er zo weer af met warm water en zeep. De lakjes van Nailmatic Kids zijn bovendien allemaal gemaakt in Frankrijk en bevatten geen tolueen, pthalate en formaldehyde. Hartstikke kindvriendelijk en nog leuk ook. Ik kreeg ik een blauwgroen zomers kleurtje toegestuurd voor mijn dochter van bijna 2 jaar. Zij vond de ervaring van haar voor het eerst gelakte nageltjes geweldig en liet trots het resultaat aan iedereen zien. ’s avond bij het douchen ging de nagellak er met warm water en zeep gemakkelijk af en heeft tussentijds geen vlekken gemaakt op kleding of dergelijke. Bij koud water blijf de nagellak wel goed zitten.
Enige nadeel is dat je kindje wel even geduld moet hebben tot de lak goed droog is (zeg twee minuten stil zitten) en tijdens het eten bij aanraking met bijvoorbeeld vetstoffen gaat de nagellak er ook al een beetje af. Maar dat zijn dan ook het enige nadelen die ik kon ontdekken.
Voor de rest een hartstikke leuk product wat veel plezier en een nieuwe ervaring bied voor kleinste prinsen en prinsessen, zo ook voor mijn kleine prinses.

Deze hippe Nailmatic nagellak door kids werd mij aangeboden door (web)winkel het Speelpakhuis uit Hilversum waar deze nagellak o.a. verkrijgbaar is.

Prijs: €8,00 per flesje, €19,95 voor een set van 3 flesjes en €39,95 voor een doos met 7 hippe kleuren nagellak.
Wellicht denk is dit is wat aan de dure kant maar vergeet niet dat kleine kindjes ook hele kleine nageltjes hebben.
Je doet dus een hele lange tijd met zo’n flesje al zou je regelmatig lakken. Laat staan als je meerdere kleurtjes heb. 

p1_FULL
Beelden: Stijlvol Mama blog & Nailmatic

Share this article

Close